Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pat electric medical
5940 lei
Brand
Vermeiren Belgia
Cod produs
Luna Basic 2
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Luna Basic 2 este un pat electric destinat persoanelor bolnave care necesita ingrijiri la domiciliu si este controlat prin telecomanda.

Are un aspect placut putand fi incadrat usor, din punct de vedere estetic, in mobilierul unui dormitor datorita elementelor din lemn. Designul prietenos ajuta pacientul sa nu se simta ca pe un pat de spital.

Luna Basic 2, prin functiile sale, contribuie la procesul de ingrijire si reabilitare, imbunatateste calitatea vietii pacientului.

Patul este dotat cu patru motoare electrice si telecomanda care permit reglarea pe inaltime si pe sectiuni. Telecomanda are o cheie de siguranta pentru activarea sau dezactivarea unor functii.

Somiera patului este din metal, nu din lamele de lemn, asigurand in acest fel siguranta pacientului si durata de utilizare indelungata.

Partile laterale , ridicate pentru siguranta la nevoie, pot fi pozitionate pe doua nivele sau coborate pana la nivelul somierei. Patul permite asezarea pacientului in mai multe pozitii, inclusiv in pozitie semisezanda, Trendelenburg sau AntiTrendelenburg etc.

Este alcatuit din 3 segmente care pot fi pozitionate individual. Inaltimea patului poate fi reglata de la 40 cm pana la 81 cm cu ajutorul telecomenzii. In acest fel, persoanele care ingrijesc pacientul o pot face dintr-o pozitie comoda si convenabila, modificarea inaltimii patului nepresupunand niciun efort fizic ci doar actionarea telecomenzii. Functionarea motoarelor este foarte silentioasa.

Zona spatarului, a sezutului si a picioarelor pot fi actionate electric, prin telecomanda, putand aseza pacientul in mai multe pozitii terapeutice si/sau confortabile.

Tabliile sunt din lemn de fag, ca si barele laterale. Cadrul patului este din metal.

Are in dotare si un suport cu maner pentru ridicarea independenta a pacientului. Aceast suport poate fi pozitionat in stanga sau in dreapta patului, dupa cum ii este mai convenabil pentru utilizare pacientului.

Patul are roti directionabile, fiecare roata fiind prevazuta cu frana pentru blocare. In acest fel patul poate fi mutat si pozitionat cu usurinta si in siguranta.

Sustine pana la 175 kg - pacient + saltea

Alimentare electrica la 220 V.

Dimensiunea saltelei speciala antiescara (inclusa) 90 X 200 X 12 cm, prevazuta cu husa detasabila si lavabila; latime somiera 102,5 cm; lungime somiera 217 cm; unghi ridicare spatar 83 grade; unghi ridicare picioare 31,7 grade; greutatea maxima a pacientului 140 kg; greutate totala pat gol - 83,70 kg; culoare bej

Patul este pliabil, putand fi transportat sau depozitat cu usurinta. Rotile patului, si cand este pliat, asigura usurinta pentru transport sau depozitare. Se monteaza rapid si simplu cu ajutorul instructiunilor, in limba romana, de utilizare si montaj.
Din Gura in Gura